26.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Εμπιστοσύνη σε Μαυροβούνιο και Καναδά

Η δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώνεται σήμερα (3/9) με οκτώ αναμετρήσεις.

Από αυτές εμείς ξεχωρίσαμε δύο θέλοντας να επιστρέψουμε στο... δρόμο των επιτυχιών και του ταμείου. Άλλωστε χθες (2/9) η Ισπανία δεν μας δικαίωσε που την εμπιστευτήκαμε καθώς έπαιξε κακό μπάσκετ και νίκησε μόνο με δέκα πόντους το Πουέρτο Ρίκο, την ώρα που η Πολωνία έκανε το... καθήκον της.

Στο σημερινό (3/9) πρόγραμμα ξεχωρίσαμε τη νίκη του Μαυροβουνίου επί της Νέας Ζηλανδίας με διαφορά πέντε ή περισσότερων πόντων καθώς οι Βαλκάνιοι είναι δεδομένα πιο ποιοτικοί από τους αντιπάλους τους.

Η δεύτερή μας επιλογή αφορά τον αγώνα της Λιθουανίας με τον Καναδά. Οι Ευρωπαίοι έχουν πιο ισχυρό ρόστερ από τους αντιπάλους τους, οι οποίοι έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες. Αυτό που μας κάνει να ποντάρουμε υπέρ των Καναδών είναι το μεγάλο πλεονέκτημά τους, αλλά και το γεγονός ότι στον πάγκο τους έχουν τον Νικ Νερς. Ο έμπειρος τεχνικός και πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς είναι πολύ πιθανό να πάρει την... ταυτότητα του υπερόπτη Νταΐνιους Αντομάιτις ο οποίος είναι ένας μετριότατος προπονητής. Θα ποντάρουμε λοιπόν στο «διπλό» με πλεονέκτημα 8,5 πόντων.

Οι επιλογές μας

Μαυροβούνιο (-4,5) - Νέα Ζηλανδία   1    1,85

Λιθουανία - Καναδάς (+8,5)    2    1,95



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ