24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Εμπιστεύονται Τόμπσον και Μάιερς οι Ουόριορς!

Στους Ουόριορς θα συνεχίσει λογικά την καριέρα του ο Κλέι Τόμπσον, με την ομάδα να κάνει πράξη την εξαγγελία για παραμονή του, παρά τον τραυματισμό, ενώ στις τάξεις τους θα μείνει και ο πρόεδρος, Μπομπ Μάιερς.

Οι Γκόλτεν Στέιτ Ουόριορς πέρασαν ίσως την πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας τους. Οι ουκ ολίγοι τραυματισμοί και η απώλεια του τίτλου από τους Τορόντο Ράπτορς, με τους Κλέι Τόμπσον και Κέβιν Ντουράντ ειδικά να παθαίνουν μεγάλη ζημιά, τους έφεραν προ των ευθυνών τους. Οι «Πολεμιστές», πάντως, αποφάσισαν προς τιμήν τους να δείξουν διάθεση να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τους δύο αθλητές και φαίνεται, ότι αυτό θα γίνει με τον πρώτο, μιας και ο «KD» θέλει να φύγει... για άλλες πολιτείες.

Ο Τόμπσον αναμένεται να παραμείνει στην Καλιφόρνια, υπογράφοντας νέο πενταετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές στα 190 εκατομμύρια δολάρια. Ο ίδιος φαινόταν πριν από λίγο καιρό να βρίσκεται μεταξύ της παραμονής και της πόρτας της εξόδου, καθώς υπήρχαν διλήμματα με δεδομένο και το θέμα του Ντουράντ, αλλά το πεδίο έμεινε τώρα ελεύθερο και ο έτερος «Splash Brother» θα ανανεώσει με μάξιμουμ συμβόλαιο, μένοντας πιστός.

Παράλληλα, στο Όκλαντ αποφάσισαν να εμπιστευτούν, τόσο τον πρόεδρο Μπομπ Μάιερς όσο και τον εκτελεστικό διευθυντή, Ρικ Ουελτς. Οι κινήσεις τους όλα αυτά τα χρόνια, άλλωστε, έφεραν τρεις τίτλους μέσα σε 5 χρόνια για την ομάδα και θα έχουν την νέα τους ευκαιρία για να σχεδιάσουν ένα εξίσου λαμπρό μέλλον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ