20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Εμπιστεύεται Παγώνη η Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Στο βασικό κορμό της γυναικείας ομάδας της Δάφνης Αγίου Δημητρίου θα ενταχθεί, εν όψει της σεζόν 2020-2021, η Γεωργία Παγώνη.

Η 17χρονη γκαρντ ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και οι κόποι της -όλα αυτά τα χρόνια- ανταμείφθηκαν, με την προώθησή της στην πρώτη ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 Γυναικών.

Η ανακοίνωση: «Η Γεωργία Παγώνη, από τις ακαδημίες της Δάφνης Αγίου Δημητρίου στον βασικό κορμό της ομάδας. Στόχος της Δάφνης Αγίου Δημητρίου είναι να ξεκινήσει να προωθεί από τις ακαδημίες της δικά της παιδιά, στην πρώτη ομάδα. Έτσι η Γεωργία Παγώνη θα είναι η πρώτη παίκτρια, από τις ακαδημίες της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, που θα ενταχτεί στο βασικό κορμό της γυναικείας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η 17χρονη, shooting guard, 1.78 ύψος, ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου σε ηλικία 8 χρονών και φέτος θα της δοθεί η ευκαιρία για περαιτέρω βελτίωση και απόκτηση εμπειριών μέσα από την συμμετοχή της στην πρώτη ομάδα. Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ