17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Εμπίντ: «Θέλω να κατακτήσω το βραβείο του MVP»

Αποφασισμένος και άκρως αδυνατισμένος παρουσιάστηκε ο all star παίκτης των Σίξερς, Τζόελ Εμπίντ, στη media day θέτοντας υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Ο Καμερουνέζος σέντερ έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια ουκ ολίγες φορές και φέτος αποφάσισε να χάσει 10 κιλά ώστε να βοηθήσει το σώμα του από τυχόν τραυματισμούς ενώ έχει στοχεύσει να κατακτήσει το βραβείο του MVP αλλά και του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς παίζοντας πάνω από 70 αγώνες στην κανονική διάρκεια.

Αναλυτικά δήλωσε ο Τζόελ Εμπίντ στη media day: «Πέρυσι έπαιξα στα περισσότερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ, 64. Φέτος μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει σε περισσότερους από 70 αγώνες. Αυτό θα είναι καλό για εμάς, επειδή έχουμε ως στόχο να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και να πάρουμε περισσότερες από 60 νίκες.Αυτό θα με βοηθήσει επειδή χρειάζομαι την ομάδα να είναι πετυχημένη προκειμένου να κατακτήσω το βραβείο του MVP και του Αμυντικού της χρονιάς» ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σωστό διαχειρισμό του χρόνου συμμετοχής του.

«Πέρυσι ξεκίνησα παίζοντας πολύ, γύρω στα 35-36 λεπτά και σταδιακά η απόδοσή μου έπεσε. Φέτος, θα ξεκινήσουμε διαφορετικά, όχι με περιορισμό στον χρόνο συμμετοχής, απλώς θα παίζω γύρω στα 30-31 λεπτά και όσο προχωράει η σεζόν θα παίζω περισσότερο. Είναι δύσκολο να ισορροπήσει αυτό επειδή είμαι ανταγωνιστικός. Θέλω να είμαι στο παρκέ με τους συμπαίκτες μου, αλλά μπορείς να κερδίσεις το βραβείο του MVP παίζοντας 70 αγώνες» ήταν τα λόγια του 25χρονου άσου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ