21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Εμπίντ για αποθέωση, Σίξερς για τριάδα (vids)

Με τον Τζόελ Εμπίντ να κάνει «όργια» κοντά στο καλάθι, οι Σίξερς πήραν το ντέρμπι με τους Πέισερς με 106-89 και τους έπιασαν στην τρίτη θέση στην Ανατολή, που θα διεκδικούν οι δυο τους μαζί με τους Σέλτικς.

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς είναι εδώ, το έχουν δείξει από την αρχή της χρονιάς και το πρότζεκτ, που είχαν σκεφτεί πριν από μερικά χρόνια, δικαιώνεται με τον καιρό. Μόλις τώρα, βρέθηκαν στην τρίτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, ακολουθώντας Μπακς και Ράπτορς, με το 106-89 επί των Ιντιάνα Πέισερς να φέρνει αμφότερους στο 42-25, αλλά την παρέα του τρομερό Τζόελ Εμπίντ να υπερτερεί.

Και όλα αυτά, ενώ το μομέντουμ του αγώνα έμοιαζε να βολεύει την ομάδα της Ινδιανάπολης. Με τους Μπογκντάνοβιτς και Κόλισον να την οδηγούν, έχοντας πάρει την «μπακέτα» από τον Ολαντίπο εδώ και καιρό, προηγήθηκε με 51-59 στο ημίχρονο και έβαλε προβλήματα στους παίκτες του Μπρετ Μπράουν. Κάπου εκεί, η άμυνα των γηπεδούχων έφερε αντεπίθεση, με ένα επιμέρους 21-11 να ανατρέπει τα δεδομένα, για να έρθουν οι 34 πόντοι του τελευταίου δωδεκαλέπτου να... δέσουν την κατάσταση για την Φιλαδέλφεια.

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν απόλυτος κυρίαρχος και αυτό φαίνεται από το double double 33 πόντων με 12 ριμπάουντ. Στην απέναντι πλευρά, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είχε 18 πόντους με πέντε ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ