18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εμπίιντ: “Μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα”!

Ο Τζόελ Εμπίιντ δεν ήθελε να ξαναρχίσει η σεζόν στο ΝΒΑ μετά το lockdown λόγω κορωνοϊού. Δεν ήθελε να παίξει. "Το μόνο που θέλω είναι να μείνω υγιής, να μείνω ασφαλής και να κρατήσω ασφαλείς και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα ζήσω για πολλά χρόνια και δεν θα αντιμετωπίσω οποιεσδήποτε συνέπειες στο μέλλον", έλεγε.

Αλλά κάποια στιγμή κατάλαβε πως δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Έπρεπε να πάει με τους Σίξερς στο Ορλάντο και να παίξει τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν. Οπότε, το πήρε απόφαση. Και πλέον θέλει ένα πράγμα: να πάρει το πρωτάθλημα!

"Αισθάνομαι ότι έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή", λέει τώρα!

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα μετά το lockdown, είναι λογικό να ανοίγει η όρεξη του Εμπίιντ και των Σίξερς, οι οποίοι έλυσαν αρκετά προβλήματά τους στη διάρκεια της καραντίνας. Το βασικό ήταν πως τόσο ο Εμπίιντ όσο και ο Μπεν Σίμονς βρήκαν την ευκαιρία να αποθεραπευθούν πλήρως από τραυματισμούς, που δεν τους είχαν αφήσει να παίξουν όπως θα ήθελαν νωρίτερα στη σεζόν κι αυτό έβλαψε τις προοπτικές της ομάδας τους.

Τώρα όμως και οι δύο είναι απολύτως καλά, πράγμα που σημαίνει ότι οι Σίξερς μπορούν να κάνουν πολλές ζημιές και να φτάσουν ψηλά. Άλλωστε οι συσχετισμοί έχουν αλλοιωθεί εξαιτίας του κορωνοϊού και το πιθανότερο είναι ότι στο Ορλάντο θα δούμε πράγματα που δεν φανταζόμαστε να γίνονται πριν από τη διακοπή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ