18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει ο Χαραλαμπίδης

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Χαραλαμπίδης καθώς εμμένει στην απόφαση παραίτησής του και πλέον ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναζητά τον διάδοχό του.

 

Ο 43χρονος τεχνικός μετά την εντός έδρας ήττα των «ασπρόμαυρων» από τον Κολοσσό Ρόδου πήρε την απόφαση η οποία είναι οριστική, παρότι στο "παλατάκι" ισχυρίζονται ότι δεν έκαναν δεκτή την παραίτησή του, την οποία όμως αναγκάστηκαν να δεχτούν.

 

Στο αυριανό (4/2) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βόννη στο κλειστό της Πυλαίας που θα είναι και το τελευταίο φετινό για τους Θεσσαλονικείς στο Basketball Champions League, στην άκρη του πάγκου θα βρεθεί ως υπηρεσιακός τεχνικός, ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Χαραλαμπίδη, Στάθης Νερατζάκης.

 

Ταυτόχρονα, οι ιθύνοντες της ομάδας θα αναζητήσουν τον άνθρωπο οποίος θα αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή μέχρι το φινάλε της σεζόν και θα προσπαθήσει να σώσει την ομάδα από υποβιβασμό.

 

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης ανέλαβε τον ΠΑΟΚ μετά την απομάκρυνση του Κώστα Φλεβαράκη στο τέλος του περασμένου Οκτώβρη και είχε ρεκόρ στην Basket League 4-9, χωρίς να καταφέρει να οδηγήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε κάποια εκτός έδρας νίκη. Το ρεκόρ του Έλληνα προπονητή στο Basketball Champions League ήταν 4-7, με τον ΠΑΟΚ να μένει τελευταίος στον τέταρτο όμιλο.

 

Η ανεπίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ανέφερε: "Αύριο θα υπάρξει σύσκεψη για το θέμα προπονητή της ομάδας μπάσκετ, προκειμένου να παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση για την ομάδα. Η διοίκηση αντιλαμβάνεται πλήρως την κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά αυτό που πρέπει και τώρα να κυριαρχήσει είναι η ηρεμία και η συσπείρωση όλων των δυνάμεων του ΠΑΟΚ, η οποία είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Χάσαμε μια πολύ σημαντική μάχη, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ