23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

“Ελπίζω ότι θα βρούμε τον δρόμο μας”

Στα τρία προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον Μπάνε Πρέλεβιτς και από τον Τέλη Ζουρνατσίδη. Στη σημερινή κλήρωση του 4ου Basketball Champions League, την ομάδα της Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Νίκος Σταυρόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου του Βορρά, είχε επαφές τόσο με τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής όσο και με εκείνους των ομάδων που κληρώθηκαν με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. στο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον μάνατζερ της Νεπτούνας Ντονάτας Ζαβάσκας και τον πρόεδρο της Σαραγόσα Πρέντραγκ Σάβοβιτς).

 


Στις δηλώσεις του επεσήμανε το ενδιαφέρον του γενικού γραμματέα της FIBA κ.Ανδρέα Ζαγκλή και του CEO του BCL Πατρίκ Κομνηνού για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, τονίζοντας: “Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της FIBA, με τον κ. Ανδρέα Ζαγκλή, αλλά και με τον CEO του Basketball Champions League κ.Πατρίκ Κομνηνό και στη συζήτηση που είχαμε, αντιλήφθηκα το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας είναι σε μία μεταβατική περίοδο, σε μία περίοδο δύσκολη. Ελπίζω κι εύχομαι ότι θα βρούμε το δρόμο μας και θα προχωρήσουμε, δημιουργώντας μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική στον όμιλο. Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε για τη σύνθεση του πολύ ισχυρού ομίλου μας, πολύ περισσότερο όταν δεν έχουμε σαφή εικόνα για την δική μας κατάσταση”.

 


Όσο για την παρουσία του στη Γενεύη: “Είχα για πρώτη φορά την ευκαιρία να επισκεφτώ τα γραφεία της FIBΑ και το House of Basketball και πέρα από το ότι ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία, μπορώ να πω ότι είναι ξεκάθαρος ο σεβασμός που υπάρχει για τον ΠΑΟΚ. Αυτό άλλωστε έχουμε διαπιστώσει όλα τα τελευταία χρόνια, όπου κι αν έχουμε αγωνιστεί σε όλη την Ευρώπη” ενώ επεσήμανε την ιδιαιτερότητα των επικείμενων συναντήσεων με τη Σαραγόσα μετά από 28 χρόνια: “Δεν μπορώ να μην σχολιάσω το γεγονός ότι εδώ στη Γενεύη, μία πόλη που τόσες αναμνήσεις φέρνει σε όλους μας, η κλήρωση μας οδηγεί στον ίδιο όμιλο με την Zaragoza. Όπως το 1991”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ