15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ελπίδες για Σούλερ και Μιλόσεβιτς στον Άρη

Οι τρεις διαδοχικές ήττες έχουν βάλει ξανά τον Άρη σε μία κατάσταση πίεσης και το «πρέπει» επανήλθε για να κάνει ακόμη πιο μεγάλη την ανάγκη μιας νίκη επί του Περιστερίου, στο αυριανό (9/1, 19:30) παιχνίδι.

 


Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με κάποιες θετικές ενδείξεις για τους δύο από τους τρεις παίκτες της που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς και ο Τζαμάλ Σούλερ συμμετείχαν σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και μετά έκαναν ατομικό, σε συνδυασμό με θεραπεία. Η απόφαση ωστόσο για το αν θα συμπεριληφθούν στη 12άδα και αν θα αγωνιστούν, θα ληφθεί πριν το τζάμπολ.

 


Αυτός που θα μείνει εκτός, είναι ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς που έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

 


Ο Σάββας Καμπερίδης προπόνησε τους παίκτες του και ανύλυσε με τη βοήθεια του βίντεο του Περιστέρι ενώ δήλωσε γι' αυτήν την αναμέτρηση: «Η επόμενη πεντάδα αγώνων, μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, περιλαμβάνει τέσσερις στην έδρα μας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με το Περιστέρι. Είναι μια αναμέτρηση με δυσκολίες, καθώς πρόκειται για μια ομάδα, η οποία είναι ένα κράμα ικανών ξένων και έμπειρων Ελλήνων παικτών. Θα πρέπει να παίξουμε με τη μέγιστη δυνατή ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του ματς και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στον τρόπο που τελειώνουμε τις επιθέσεις μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ