19.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ελπίδες για Θανάση

Αμέσως μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο Άντριαν Πέιν πήγε στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός είχε προπόνηση. Φυσικά δεν προπονήθηκε, άλλωστε δεν πρόλαβε καν να φτάσει από την αρχή. Παρακολούθησε ένα κομμάτι της προς το τέλος και ίσα ίσα έκανε μια πρώτη γνωριμία με τον Ρικ Πιτίνο και τους καινούριους συμπαίκτες του. Την Τετάρτη θα προπονηθεί και ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, θα κριθεί το αν και πόσο θα παίξει την Παρασκευή κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Η προπόνηση της Τρίτης, πάντως, επεφύλασσε ένα καλό κι ένα κακό νέο για τον Πιτίνο. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μπήκε στο πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο, δεδομένου ότι απέκτησε πλέον ελπίδες για να επιστρέψει στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις. Αν προπονηθεί και την Τετάρτη χωρίς προβλήματα, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα μπει στο αεροπλάνο για Κάουνας.

Το κακό για τον Πιτίνο ήταν ότι παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στη μέση ο Ματ Λοτζέσκι και προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος να σοβαρέψει η κατάσταση, έμεινε εκτός προπόνησης. Για την ώρα δεν εκφράζεται ανησυχία για τη συμμετοχή του στον αγώνα της Παρασκευής, αλλά και σε αυτή την περίπτωση η προπόνηση της Τετάρτης θα κρίνει τα πάντα. Ο Κιθ Λάνγκφορντ, τέλος, συνέχισε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ