25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ελληνοϊσπανικές μάχες στην Ευρωλίγκα

Στην πέμπτη «στροφή» του έφθασε το φετινό πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας, με τις ελληνικές ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες με ισπανικές.

Πρώτος στη μάχη της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης θα ριχθεί ο Παναθηναϊκός, που δοκιμάζεται στη Βιτόρια απέναντι στην Μπασκόνια (02/11, 21.00) με τον Πέδρο Μαρτίνεθ να βρίσκεται πλέον στον πάγκο της αντί του παραιτηθέντα Πάμπλο Πριχιόνι, ενώ ο αήττητος Ολυμπιακός θα παίξει στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (03/11, 22.00) μην έχοντας και πάλι στη διάθεσή του τους τραυματίες Βασίλη Σπανούλη και Κιμ Τιλί.

Στα υπόλοιπα ματς της Πέμπτης (02/11), τη Χίμκι θα φιλοξενήσει στη Μαδρίτη η Ρεάλ και θέλει τη νίκη για να μην υποχωρήσει στην κατάταξη, με το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει την ευκαιρία να την «πιάσει» εφόσον πάρει το «διπλό». Φενέρμπαχτσε και Βαλένθια αναμένεται να δώσουν μάχη στην Κωνσταντινούπολη για το νικηφόρο αποτέλεσμα, ενδιαφέρων αγώνας θα γίνει και στο Βελιγράδι, ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Μπάμπεργκ. Η Μακάμπι θα παίξει στο Ισραήλ με την Αρμάνι Μιλάνο και δεν επιθυμεί απώλειες μες στην έδρα της.

Την Παρασκευή (03/11), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη θέλει την τρίτη διαδοχική και συνολικά τέταρτη φετινή νίκη της απέναντι στη μαχητική Ζαλγκίρις Κάουνας και η ουραγός Εφές Αναντόλου θα επιχειρήσει να… σπάσει το ρόδι κόντρα στη Μάλαγα, που έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 02/11
19.00 Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία) Novasports 3HD
19.45 Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)-Βαλένθια (Ισπανία) Novasports 2HD
21.00 Μπασκόνια (Ισπανία)-Παναθηναϊκός Novasports 1HD
21.05 Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) Novasports 3HD
22.00 Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Χίμκι (Ρωσία) Novasports 2HD

Παρασκευή 03/11
19.00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία) Novasports 2HD
19.30 Εφές Αναντόλου (Τουρκία)-Μάλαγα (Ισπανία) Novasports 1HD
22.00 Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Ολυμπιακός Novasports 2HD



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ