19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ελληνικοί εμφύλιοι με σούπερ Ντόρσεϊ (vids)

Οι Μέμφις Γκρίζλις επιβλήθηκαν των Ντάλας Μάβερικς και οι Γιούτα Τζαζ των Σακραμέντο Κινγκς, στους ελληνικούς εμφύλιους του ΝΒΑ.

Οι «αρκούδες» νίκησαν με 122-112 τους «Τεξανούς» στο «American Airlines Center», με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να ξεκινάει βασικός και να τελειώνει με 17π., εννέα ριμπάουντ, μία ασίστ κι ένα λάθος σε 26.04’, ενώ triple double με 26π., δέκα ριμπάουντ και δεκατέσσερις ασίστ έκανε ο Ντελόν Ράιτ και 20π. είχε ο Τζάστιν Χόλιντεϊ. Δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, από πλευράς ηττημένων, αν και ήταν στην αποστολή. Ο Κόρτνεϊ Λι με 21π. και εφτά ασίστ ηγήθηκε των «Μαβς», με τον Τζάστιν Τζάκσον να έχει 19π. και τον Ντιρκ Νοβίτσκι 12π. και εφτά ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=_Obtfhezr4s

Από τη «Vivint Smart Home Arena» πέρασαν οι «μορμόνοι», 119-98 τους «βασιλιάδες», χάρη στους 23π. και τις εννέα ασίστ του Ντόνοβαν Μίτσελ, τους επίσης 23π. του Γκρέισον Άλεν και τους 17π. και τα έντεκα ριμπάουντ του Ρούντι Γκομπέρ. Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ έμεινε στο παρκέ για 3.50’ κι είχε μία ασίστ κι ένα λάθος. Ο Κώστας Κουφός τελείωσε με 6π., τέσσερα ριμπάουντ κι ένα λάθος σε 12.06’, ενώ πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων αναδείχθηκε ο Μπάντι Χιλντ με 17π. και double double με 13π. και δώδεκα ριμπάουντ έκανε ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ.

https://www.youtube.com/watch?v=oFgxnFQjON4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ