22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ελληνική συνάντηση στη Βαρκελώνη (pic, vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ιμπεροστάρ Τενερίφη, πέρασε τα ιατρικά τεστ και βρίσκεται στη Βαρκελώνη όπου συναντήθηκε με παλιούς γνώριμους και νέους συμπαίκτες. Με τον αγώνα Μπανταλόνα-Ούνικς Καζάν στο πρόγραμμα δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τη.. μονομαχία Βαγγέλη Μάντζαρη - Νίκου Ζήση, με τον πρώτο να βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη. Μπόγρης και Μάντζαρης έχουν συνυπάρξει στον Ολυμπιακός και σε όλες τις εθνικές ομάδες, ενώ με τον Ζήση έχουν συνυπάρξει στην Εθνική Ανδρών και τους συνδέει φιλία.

Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη βρισκόταν στη Ρωσία για τον αγώνα με τη Νίζνι Νόβγκοροντ και επιστρέφοντας στην Ισπανία θα παραμείνει στη Βαρκελώνη, καθώς δεν συμφέρει να ταξιδέψει πίσω στα Κανάρια και να επιστρέψει σε δύο μέρες για την αναμέτρηση με την ΜόραΜπανκ Ανδόρρα. Έτσι. θα προπονηθεί αύριο (12/12) στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα, την οποία ευχαρίστησε και δημοσίως για τη διευκόλυνση και την Παρασκευή θα ταξιδέψει οδικώς για την Ανδόρρα την οποία αντιμετωπίσει το Σάββατο (14/12).

 

Νωρίτερα σήμερα, πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για τη Βαρκελώνη, ο Μπόγρης έκανε και την επίσημη φωτογράφιση για τη νέα του ομάδα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#31 otra vez... estoy muy feliz para volver ? vamos a tener la misma temporada!!!#vamoscanarias #canariassísísí #acb #bcl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ