15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Ελλάς» με την Παυλοπούλου στα Δύο Αοράκια (vids)

Ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών με τη Βουλγαρία είχε μόλις ολοκληρωθεί στα Δύο Αοράκια, με τις Ελληνίδες διεθνείς να βροντοφωνάζουν «Ελλάς».

Εν μέσω χειροκροτημάτων, από τους ελάχιστους παρευρισκόμενους, οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού συγκεντρώθηκαν μπροστά από τον πάγκο και πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021, πριν από τον «τελικό» με τη Σλοβενία που θα φιλοξενηθεί και πάλι επί κρητικού εδάφους, το Σάββατο (14/11, 20.00).

«Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και ήδη έχουμε συγκεντρωθεί σε αυτό. Πρόκειται για έναν σημαντικό αγώνα για εμάς, καθώς παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε το καλύτερο. Είμαστε αποφασισμένες, θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και πιστεύουμε στην ομάδα μας. Η Σλοβενία είναι μια δυνατή ομάδα με καλές παίκτριες. Είμαστε προσηλωμένες σε ένα στόχο και οι προπονητές μας θα μας προετοιμάσουν όσο γίνεται καλύτερα. Αν παίξουμε ομαδικά, με ψυχή και έμφαση στην άμυνα πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», ανέφερε σχετικά η Μαριέλλα Φασούλα.

Η 23χρονη σέντερ έκανε double double κόντρα στις Βουλγάρες, με την ίδια να τονίζει για τη συμβολή των συμπαικτριών της στην επίδοσή της: «Χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα έκανα τίποτα. Με πιστέψαν και αυτές, αλλά και οι προπονητές και πήρα πολλές μπάλες. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι συμπαίκτριές μου να βρεθώ στο κατάλληλο σημείο, να πάρω την μπάλα και να σκοράρω. Είχαμε καλή συνεργασία και εκτός από το ελεύθερο post που βρέθηκα εγώ, ουκ ολίγες φορές και τα γκαρντ έβαλαν πολλά αμαρκάριστα σουτ που συνέβαλαν για να έρθει αυτή η πολύτιμη νίκη».

Το θετικό αποτέλεσμα επί της Βουλγαρίας έχει περάσει πλέον στην ιστορία για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με την ίδια να προσθέτει. «Είμαστε πολύ χαρούμενες για τη νίκη. Αυτός ήταν και ο στόχος μας εξ αρχής. Τώρα, θα δούμε τα λάθη μας και προσηλωνόμαστε για τον αγώνα με τη Σλοβενία. Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο είχαμε βάλει στόχο να μπούμε με πιο πολλή ενέργεια και συγκέντρωση. Δεν φοβήθηκα καμιά στιγμή ότι υπήρχε περίπτωση να χάσουμε, ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είμαστε νέα ομάδα κι έχουμε κάνει ελάχιστες προπονήσεις μαζί. Ο στόχος είναι να παίζουμε 40’ τέλεια, αλλά όταν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό πρέπει να βρεις τρόπους να το αντιμετωπίσεις».

«Μαζί» με τις διεθνείς ήταν και η Πηνελόπη Παυλοπούλου. Η 24χρονη γκαρντ νόσησε από τον κορονοϊό και αποκλείστηκε από την αποστολή, αλλά φώναξε κι εκείνη «Ελλάς» με τις συμπαίκτριές της μέσω FaceTime…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ