24 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ελλάδα κόντρα στα προγνωστικά

Η Τσεχία επιβεβαίωσε την πρόβλεψή μας και νίκησε άνετα την αδύναμη Ρουμανία, αλλά το απόλυτο χάλασε εξαιτίας της ήττας των Βρετανών από τους Βέλγους, σ’ έναν αγώνα ο οποίος ήταν στα μέτρα τους. Ο Stoiximan.gr πάντως συνεχίζει να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στα παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ.

Στο Ελσίνκι, η Εθνική Ελλάδας θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Γαλλία στο πρώτο της μεγάλο ντέρμπι στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ. Έχει αξία το ποντάρισμα στη νίκη του, καθώς οι «μπλε» έδειξαν τις αδυναμίες τους κόντρα στη Φινλανδία και τελικά ηττήθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Stoiximan.gr προσφέρει αυτήν την αναμέτρηση με 0% γκανιότα.

Στο τέταρτο γκρουπ, η Λετονία θα παίξει με το Βέλγιο. Η τυπικά γηπεδούχος πάλεψε στα ίσα στον αγώνα με τη Σερβία αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Στον αντίποδα οι Βέλγοι ξεκίνησαν με νίκη κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία. Η παρέα του Πορζίνγκις δεν θα δυσκολευτεί και θα ποντάρουμε στη νίκη της.

Η τρίτη και τελευταία σημερινή επιλογή αφορά την αναμέτρηση της Κροατίας με τη Ρουμανία. Οι Κροάτες δεν έδειξαν σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, αλλά οι διοργανωτές του τρίτου ομίλου είναι η χειρότερη ομάδα ολόκληρης της διοργάνωσης. Αξίζει το ρίσκο στη νίκη της Κροατίας με είκοσι ή περισσότερους πόντους διαφορά.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ελλάδα – Γαλλία   1   2,75

Λετονία – Βέλγιο   1    1,30

Κροατία (-19,5) – Ρουμανία   1   1,91

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχήματος, Stoiximan.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ