23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ελλάδα-Γαλλία 43-82: Βαριά ήττα για τις Κορασίδες (pics+vid)

Την δεύτερή της ήττα σε τρεις αγώνες με 43-82 γνώρισε η Εθνική Κορασίδων στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Γαλλία, για τον Α' Όμιλο του European Challenger U16. Από την αρχή της αναμέτρησης η ομάδα της Γαλλίας έδειξε τις διαθέσεις της, χωρίς να είναι διατεθειμένη να αφήσει στην Ελλάδα περιθώρια να διεκδικήσει τη νίκη. Όπως και έγινε με τη γαλλική ομάδα να φτάνει σε μία άνετη επικράτηση και την Ελλάδα σε μία βαριά ήττα.

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, με τις Γαλλίδες να παίρνουν τα ηνία και να προηγούνται με διαφορά 20 πόντων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (13-33). Ανάλογη ήταν και η συνέχεια στην δεύτερη περίοδο με την Γαλλία να πηγαίνει προηγούμενη στα αποδυτήρια με σκορ 24-51.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα κυνηγούσε μία τεράστια ανατροπή. Αυτή δεν ήρθε και η Γαλλία εκμεταλλευόμενη το μεγάλο της προβάδισμα που έχτισε καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έκανε το 3/3 παραμένοντας αήττητη στον όμιλο (43-82). Η ελληνική ομάδα υποχώρησε στο 1-2 και πλέον στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Λετονία την Παρασκευή 13/8 στις 17:30.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Δείτε ΕΔΩ την αναμέτρηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ