23.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ελεύθερος ο Λούντζης από Παναθηναϊκό

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα αναζητήσει ο Μιχάλης Λούντζης, αφού ο Παναθηναϊκός δεν προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Ο 21χρονος διεθνής πλέι μέικερ, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν δανεικός στο Λαύριο και η επιλογή έδειχνε ιδανική για όλους. Στους 21 αγώνες που έπαιξε και ο ίδιος επιβεβαίωνε τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν προσφέροντας ουσιαστικά πράγματα (6,5 πόντοι, 2,2 ασίστ, 2 ριμπάουντ) και η ομάδα του ήταν μακριά από τις περιπέτειες που εν τέλει βρέθηκε.

Η ατυχία έπληξε τον Λούντζη όταν υπέστη ρήξη χιαστού σε προπόνηση, το Λαύριο έχασε την κατηγορία όπως την έχασε, ο δανεισμός του έληξε και μαζί και το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό το οποίο δεν ανανεώθηκε. Πλέον ο νεαρός διεθνής έχει δύο στόχους.

Ο πρώτος είναι φυσικά να εμφανιστεί πανέτοιμος το αργότερο τον Νοέμβριο όταν και θα είναι σε θέση να μπει σε ρυθμούς αγώνων και δεύτερος να... βρει πού θα το κάνει. Ηδη από πέρυσι που τον κέρδισε ως δανεικό το Λαύριο είχε φανεί μεγάλο ενδιαφέρον ομάδων γι' αυτόν, πλέον και ως ελεύθερος και χωρίς την εμπλοκή του Παναθηναϊκού, ανοίγονται άλλες προοπτικές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ