20 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Ελεύθερος ο ΛεΜπρόν! (vid)

Η προθεσμία που είχε στη διάθεσή του ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για να κάνει ή να μην κάνει χρήση της οψιόν για ανανέωση του συμβολαίου του με τους Καβαλίερς για έναν ακόμα χρόνο λήγει σε λίγες ώρες, αλλά δεν περίμενε την ύστατη στιγμή. Ο ατζέντης του επικοινώνησε με το front office των Καβς και τους ενημέρωσε ότι ο πελάτης του δεν θα ενεργοποιήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Κοινώς, ο ΛεΜπρόν μένει ελεύθερος.

Και στη free agency, που αρχίζει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, θα μπορέσει να επιλέξει με απόλυτη ελευθερία την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Που μπορεί να είναι και πάλι οι Καβαλίερς, οι οποίοι άλλωστε μπορούν να του προσφέρουν συμβόλαιο και μεγαλύτερο σε διάρκεια (5 χρόνια έναντι τεσσάρων) και με περισσότερα χρήματα (207 εκ. δολάρια έναντι 152) απ' ό,τι όλοι οι υπόλοιποι. Μπορεί όμως να είναι και κάποια άλλη ομάδα.

Τα σενάρια που διακινούνται είναι πολλά. Οι Λέικερς τον θέλουν και μάλιστα προσπαθούν να πάρουν έναν ακόμα σταρ (Λέοναρντ) για να τον δελεάσουν. Οι Ρόκετς τον έχουν ήδη αυτόν τον σταρ (Χάρντεν) και ίσως κρατήσουν και τον Πολ, που είναι φιλαράκι του ΛεΜπρόν. Οι Σίξερς δεν έχουν σταρ, αλλά μπόλικο ταλέντο, που μπορεί να είναι δελεαστικό για τον "Βασιλιά".

Σε κάθε περίπτωση ο ΛεΜπρόν είναι αυτός που θα αποφασίσει. Και μέχρι τότε όλος ο κόσμος θα κρέμεται από τα χείλη του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ