22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος ο Ερτέλ (vid)

Το σίριαλ Τομάς Ερτέλ έλαβε τέλος στην Μπαρτσελόνα. Αυτός που έσπευσε να το ανακοινώσει είναι ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς.

Ο Σέρβος μάνατζερ "τουίταρε" πως Ερτέλ και Μπαρτσελόνα πήραν διαζύγιο και επισήμως και πως ο πελάτης του είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί μια νέα συμφωνία.

Οι σχέσεις του Γάλλου γκαρντ με τους Καταλανούς είχαν φτάσει στα άκρα, καθώς ήταν εμφανές πως δεν τα πήγαινε και τόσο καλά με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που είχε αναλάβει τις τύχες της ομάδας στην αρχή της σεζόν. Ο Ερτέλ είχε ενημερώσει την Μπαρτσελόνα πως θέλει να φύγει και πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Έφες.

Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια μπήκε όταν η ομάδα ταξίδεψε με τσάρτερ στην Τουρκία. Ο Γάλλος ζήτησε να πάει μαζί για να διαπραγματευτεί για τη μεταγραφή του και να την τελειώσει, αλλά στην Μπαρτσελόνα έμαθαν πως στην πραγματικότητα διαπραγματεύεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι θεώρησαν καλό να τον αφήσουν στην Κωνσταντινούπολη και να φύγουν. Στη συνέχεια αρνήθηκαν οποιαδήποτε συζήτηση για μεταγραφή του παίκτη, τον οποίο έβαλαν να προπονείται με την Β' Ομάδα.

Το σίριαλ έλαβε τέλος και με την ανακοίνωση των ΜπλαουΓκράνα που ήρθε λίγο αργότερα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ