33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ελεύθερος για… Πειραιά ο Σλούκας (pic, vid)

Η ανακοίνωση που περίμεναν ο Κώστας Σλούκας και ο Ολυμπιακός έφτασε. Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την αποδεύσμευση του Έλληνα γκαρντ, που πλέον μπορεί να προχωρήσει στη συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Η Φενέρμπαχτσε ευχαρίστησε τον Σλούκα για την προσφορά του στην ομάδα την πενταετία που έμεινε σ' αυτήν. Ο Έλληνας γκαρντ άφησε τον Ολυμπιακό για την τούρκικη ομάδα το 2015 και πλέον είναι έτοιμος να ακολουθήσει την αντίστροφη πορεία προς το λιμάνι.

Η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε αναφέρεται στον Σλούκα με τα καλύτερα λόγια και μόνο:

"Το μονομάτι μας χωρίζεται για εμάς και τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος έγινε μέλος της οικογένειας της Φενέρμπαχτσε τη σεζόν 2015-16 και έφτασε να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους γκαρντ της Ευρώπης με τις εμφανίσεις του στην ομάδα μας.

Ο Σλούκας, ο οποίος μας έκανε περήφανους με την παρουσία του στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2018-19, ήταν από τα σημαντικότερα κομμάτια των πολλών επιτυχιών της ομάδας, ειδικά της κατάκτησης της Ευρωλίγκας και πάντα έπαιζε με αφοσίωση.

Ο Κώστας Σλούκας θα είναι για όλους μας ένα από τα πιο αξιόλογα κομμάτια της ομάδας, που έχει βάλει την υπογραφή του σε μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της Φενέρμπαχτσε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αθλητή Κώστα Σλούκα για τη συνεισφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα της καριέρας του".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ