18.2 C
Athens
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Ελεύθερος, για ένα καλύτερο μέλλον (vid)

Ο Τζούλιους Ραντλ αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, όπως είχε δικαίωμα, κι έτσι έμεινε ελεύθερος.

Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ, ύστερα από μία τετραετία στους Λος Άντζελες Λέικερς, μετακόμισε πέρυσι στη Νέα Ορλεάνη για χάρη των «πελεκάνων», υπογράφοντας συμβόλαιο για 1+1 χρόνο, με την οψιόν να ανήκει σε εκείνον. Μετά τη θετική παρουσία που είχε φέτος στο «μαγικό κόσμο», προτίμησε να μην ενεργοποιήσει το δεύτερο χρόνο, παρά να γίνει free agent, ώστε να αναζητήσει νέο πολυετές συμβόλαιο. Εξάλλου, εκτιμάται πως αρκετές ομάδες θα ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του, ώστε να «προστατέψουν» το καλάθι τους με μια αξιόπιστη λύση.

Ο Τζούλιους Ραντλ αγωνίστηκε σε 73 αγώνες φέτος στο ΝΒΑ κι είχε κατά μέσο όρο 21,4π., 8,7 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ σε 31’. Οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς, που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα φετινά πλέι οφ, σίγουρα θα επιχειρήσουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους, ενώ σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ για την περίπτωσή του δεν αποκλείεται να κινηθούν -μεταξύ άλλων- οι Μπρούκλιν Νετς και οι Νιου Γιορκ Νικς. Αντίθετα, δεν φαίνεται οι «λιμνάνθρωποι» να ενδιαφέρονται για την επιστροφή του στις τάξεις τους, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ.

Βάσει της περσινής συμφωνίας, ο παίκτης ήταν να αμειφθεί την καινούρια αγωνιστική περίοδο με το ποσό των εννέα εκατ. δολαρίων. Πρόθεσή του, με το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει, είναι να προσθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του πολλά περισσότερα χρήματα κι εκφράζεται η πεποίθηση πως θα πετύχει το στόχο του. Σίγουρα, πάντως, το καλοκαίρι προμηνύεται «καυτό» για τον 24χρονος φόργουορντ/σέντερ.

https://www.youtube.com/watch?v=NNqhiM3_V_s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ