33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ελευθερούπολη : Αναβαθμίζει το κλειστό με σπουδαία χρηματοδότση (pic)

Η Ελευθερούπολη προοδεύει σε όλους τους τομείς, και έτσι με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι πετυχε χρηματαδόση με το ποσό του 1.858.376 € από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».

Με αυτό το ποσό θα επεκτείνει το κλειστό της γυμναστήριο, παραδίδοντας στο κοινό της πόλης της.

Αναλυτικά :

«Το κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης με την αρχική χρηματοδότηση του ποσού των 1.038.000 € από την ημερομηνία ένταξης του έργου θα είχε προφανώς μέχρι σήμερα αναβαθμιστεί ενεργειακά και θα είχε αποδοθεί στον ΓΣΕ για χρήση . Έλα ομως που αυτή η ομάδα , μας εκπλήσσει συνεχώς θετικά με την ανοδική της πορεία . Αίτημα της διοίκησης του ΓΣΕ και φυσικά της τοπικής αθλητικής κοινωνίας ήταν :

η επέκταση του κτιρίου κατά 450 τμ επιπλέον του αρχικού εμβαδού ώστε το συνολικό εμβαδόν θα φτάσει στα 1.740 τμ
η ενεργειακή του αναβάθμιση του κτιρίου για μείωση του ενεργειακού κόστους και
η κατασκευή νέων κερκίδων και αποδυτηρίων .
Και ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ
Πετύχαμε χρηματοδότηση ποσού 1.858.376 € ήτοι 820.000 €. παραπάνω από την αρχική , από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και έτσι θα αποδώσουμε στην τοπική κοινωνία ένα αρχιτεκτονικό στολίδι με προδιαγραφές κλειστού γηπέδου που θα πληρούν στο έπακρο τις προϋποθέσεις που θέτει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Ευχαριστώ πολύ τις Υπηρεσίες του Δήμου μας και ιδιαίτερα την Τεχνική Υπηρεσία μας για την άψογη συνεργασία !!!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ