21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ελευθερούπολη : Αγανάκτηση για τον διαιτητή Παντελίδη

Η Ελευθερούπολη ηττήθηκε με 78-62 στο κλειστό του ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, σε εξ΄αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, δεχόμενη ένα μεγάλο επί μέρους σκορ 41-12 στα τελευταία 14 λεπτά.

Η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου είδε και τον Βασίλη Μουλάκη να αποβάλλεται από τον πάγκο λίγο πριν ολοκληρωθεί το τρίτο δεκάλεπτο, και σε ανακοίνωση της, εκφράζει την αγανάκτηση της για την διαιτησία αλλά και την συμπεριφορά του διαιτητή Παντελίδη.

Αναλυτικά :

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης στην σύντομη ιστορία του, δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την διαιτησία, σήμερα όμως το ποτήρι ξεχείλισε.
Με την ανακοίνωση μας αυτή θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας για την διαιτησία του κ. Παντελιδη Κ. καθώς και για την συμπεριφορά αυτού απέναντι στους παράγοντες και στους αθλητές της ομάδας μας και θεωρούμε ότι επηρέασε κατά πολύ την έκβαση του αγώνα.
Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τους κ.κ. ΚΑΤΡΑΧΟΥΡΑ Γ. και ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗ Μ., οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί τόσο στο κομμάτι της διαιτησίας όσο και στο κομμάτι της συμπεριφοράς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ