23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ελευθερία Μοσχάτου: «Ψήλωσε» με Χάιντερ (vids)

Η Αλέξις Χάιντερ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ελευθερίας Μοσχάτου εν όψει της καινούριας σεζόν και της συμμετοχής της στην Α1 Γυναικών.

Η 27χρονη φόργουορντ έπαιξε στο NCAA στο Πανεπιστήμιο Βόρειου Τέξας και το Λουιζιάνα Στέιτ κι εν συνεχεία πέρασε τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στην Ευρώπη, στη Μαρκ Μάρμπο Κίνα και τη Χόγκσμπο Γκέτεμποργκ στη Σουηδία. Έχει φορέσει και τη φανέλα των Σανσάιν Κόουστ Φοίνιξ, στην Αυστραλία.

https://www.youtube.com/watch?v=2AQex_BLJH0

Τη σεζόν 20202-2021 αγωνίστηκε σε 26 ματς στο σουηδικό πρωτάθλημα κι είχε κατά μέσο όρο 21,4π., 9,5 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 2,2 κλεψίματα. Στην Αυστραλία, σε έξι αναμετρήσεις το 2019, είχε μ.ό. 22π., 13,5 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ και 3 κλεψίματα.

https://www.youtube.com/watch?v=7xCxAN7OxP4

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή της Αμερικανίδας forward Alexis Hyder (1994/1.80cm). Η πολύπειρη παίκτρια αναμένεται να προσδώσει όγκο, δύναμη, εμπειρία καθώς και σκοράρισμα στις θέσεις των ψηλών έχοντας παραστάσεις από πολλά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Καλωσορίζουμε την Alexis στην Ελευθερία Μοσχάτου και της ευχόμαστε μια καλή σεζόν με υγεία και γεμάτη νίκες!».

https://www.youtube.com/watch?v=JsHYkur9TYE

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou_wb)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ