14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ελευθερία Μοσχάτου : Συνεχίζει ο Σίμος, αυτό είναι το ρόστερ

Στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Ελευθερία Μοσχάτου, και δεν θα έχει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με την περσινή ομάδα.

Έτσι, για 4η στη σειρά σεζόν στον πάγκο της θα βρίσκεται ο Γιώργος Σίμος, ενώ βάση θα δοθεί και στις υποδομές, και στους παίκτες που δίνει στην αντρική ομάδα.

Αναλυτικά :

«Γ ΕΘΝΚΗ 2021-2022

Η Ελευθερία Μοσχάτου με χαρά και τιμή ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για 4η συνεχόμενη χρονιά με τον coach Γιώργο Σιμο, τον άνθρωπο που μας έφτασε μέχρι τα σαλόνια των Εθνικών κατηγοριών, είναι χα ρά μας που ο Γιώργος για 4η χρόνια και συνολικά 7η ανήκει στην οικογένεια της Ελευθερίας και με αυτόν οδηγό θα συνεχίσουμε να παλεύουμε στα γήπεδα της Γ Εθνικής και για την περίοδο 2021-2022.
Στο πλάι του και στενοί συνεργάτες του θα είναι : Ο Μιχάλης Δολανιδης που παρόλο τις δυσκολίες που υπάρχουν είμαστε σίγουροι πως θα βρει την άκρη να είναι και πάλι μαζί μας όσο μπορεί και όπως μπορεί, ο Μιχάλης είναι δικό μας παιδί πια και τον θέλουμε για πολύ καιρό ακόμα μαζί μας.
Το καινούργιο μέλος του προπονητικού team θα είναι ο Αλέξανδρος Ζαρκαδουλας, ο πολύ πετυχημένος προπονητής των κοριτσιων μας θα είναι δίπλα στον coach για να μας βοηθήσει όπως αυτός ξέρει, ο Αλέξανδρος είναι μέλος της παρέας μας και σαν πρώην παίκτης της ομάδας αλλά και ένας πολύ ελπιδοφόρος ταλαντούχος προπονητής. Μετά από πρόταση του coach Σίμου στο team θα είναι οι προπονητές και υπεύθυνοι των τμημάτων των ακαδημιών Νίκος Ποτοσογλου και Παναγιώτης Μακριδής για να υπάρχει συνεργασία όλων των τμημάτων της ομάδας .
Η Ελευθερία για 4η χρονιά δεν αλλάζει σύνθεση και με ελάχιστες προσθαφαιρεσεις όπως πρεσβεύουν οι αξίες μας, δίνει χώρο και χρόνο στα νέα παιδια και όχι μόνο στα λόγια αλλά στις πράξεις. Φέτος στο δυναμικό της Αντρικής ομάδας πάντα με συνεργασία όλων των προπονητών των ακαδημιών του Συλλόγου, του Παιδικού εφηβικου και με αρχηγό τον Γιώργο Σίμο θα ανέβουν στην 1η ομάδα 6 παιδιά από τα τμηματα αυτά με μικρότερους 2 αθλητές του 2008... Επίσης είναι τιμή μας που ίσως είμαστε από τις λίγες ομάδες αν όχι η μοναδική στην επικράτεια που 14 από τους 16 παίκτες της Αντρικής ομάδας μάθανε μπάσκετ, μάθανε αξίες και ιδανικά στα τμήματα των ακαδημιών της Ελευθερίας και του Μοσχάτου, 14 Μοσχατιωτες και 2 παιδιά που δεν είναι Μοσχατιωτες αλλά ο Γιάννης ο Κιουσης είναι σαν να είναι χρόνια στην ομάδα μας και είναι η 3η συνεχόμενη χρόνια που θα μας τιμήσει με την παρουσία του και ο Μιχάλης Παπαγεωργίου ο μικρός Πειραιωτης που στην 2η χρόνια του στην ομάδα είμαστε σίγουροι ότι θα μεγαλουργησει. Τι να πούμε φυσικά για τους 3 αρχηγούς μας τον Δημήτρη Πουλιά, Γιάννη Γιαμπάνη και Θοδωρή Δέλιο που αν αθροίσουμε τα χρόνια που είναι στην ομάδα μας θα βγάλουμε έναν άνθρωπο που βγαίνει στην σύνταξη.. Θοδωρής Βασιλόπουλος ,Ζαχος Κρεμαστουλης, Διονύσης Ζενέλι ,Μάριος Παλουκάκος ,Γιώργος Πετράς Γιώργος Κολοφώτης ,Άρης Κατσόγιαννης ,Θεόκλητος Τζιαμτζής Γιώργος Τρίμης ,Αντρέας Στεργιου, Γιάννης Μπουρσούκης ,Γιωργος Μποφίλιος Καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα μας δύο δικά μας παιδιά, τον Παναγιώτη Κωνσταντινακο και Γιώργο Μηνά που μετά από καιρό ξανάρχονται στην ομάδα για να μας βοηθήσουν στο δύσκολο έργο μας. Αυτά είναι τα παιδιά που θα μας κάνουν περήφανους για άλλη μια χρονιά όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.. Είμαστε μια ομάδα που ξέρουμε που πατάμε και που μπορούμε να φτάσουμε, τιμή μας να δίνουμε παίκτες σε συλλόγους μεγαλύτερης κατηγορίας και να είμαστε το σκαλοπάτι πολλών παικτών για να κάνουν καριέρα στο μπάσκετ.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις επιχειρήσεις που με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην δύσκολη για όλους εποχή και είμαστε βέβαιοι ότι και στην νέα σαιζόν θα είναι κοντά μας
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μοσχάτου συνεχίζει να ασχολείται με τον Υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό και να βοηθαει τα παιδια της πολης και όχι μόνον στο να κάνουν σωστά αθλητικά βήματα .
Ακόμα να σημειώσουμε ότι και στην νέα περίοδο η ομάδα θα αγωνίζεται στο ανακαινισμένο με φροντίδα της Δημοτικής Αρχής γήπεδο της οδού Μιαούλη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ