16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εκτός προπόνησης Ντιό – Αμπάλδε στην Βαλένθια

Η Βαλένθια ήταν η μία απο τις τρεις ομάδες της Ευρωλίγκας (μαζί με Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακό) που ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο πέρυσι με τους τραυματισμούς, χωρίς να έχει και τη δυνατότητα να καλύψει σε μεγάλο βαθμό τα κενά που δημιουργήθηκαν. Αυτό που ευχήθηκαν όλοι με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου ήταν υγεία, αλλά φαίνεται πως τα πρώτα προβλήματα παρουσιάστηκαν ήδη και αφορούν τον Αντουάν Ντιό και τον Αλμπέρτο Αμπάλδε.

Ο Ντιό έχασε όλη την περσινή χρονιά εξαιτίας τραυματισμού, η ζημιά έχει αποκατασταθεί πλήρως, αλλά πλέον έχει ενοχλήσεις στο πέλμα. Αυτό που προτιμήθηκε από προπονητικό και ιατρικό επιτελείο είναι να απέχει από τις προπονήσεις για ένα διάστημα, προκειμένου να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα.

O Αμπάλδε δεν έχει πάρει μέρος σε καμία προπόνηση μέχρι στιγμής. Έχει ενοχλήσεις στη μέση μετά από έναν τραυματισμό του από τη συμμετοχή του με την Εθνική Ισπανίας στο τελευταίο παράθυρο της Α' Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Υπολογίζεται πως θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός για τουλάχιστον ένα δεκαήμερο ακόμη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ