20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός ο Πρίντεζης, χειρουργήθηκε ο Αγραβάνης

Δεν θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Πρίντεζης στον εντός έδρας αγώνα του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη στο φαληρικό στάδιο (20/12, 21.00) με τον υπαρχηγό τους να μη δίνει το παρών, καθώς δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στο δεξί πόδι στο ματς με το Λαύριο για τη Stoiximan.gr Basket League. Μάλιστα, κρίνεται απίθανο να προλάβει και την αναμέτρηση της Παρασκευής (22/12) με την Εφές Αναντόλου στην Κωνσταντινούπολη και, ουσιαστικά, θα κάνει... αγώνα δρόμου για να επιστρέψει με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, στη «Zalgirio Arena (28/12)».

Κατά συνέπεια, μοναδικό διαθέσιμο «4άρι» για τους Πειραιώτες είναι πλέον ο Κάιλ Ουίλτζερ. Θυμίζουμε, άλλωστε, πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στην «ομάδα του στρατού» και τους επίσης τραυματίες Νικόλα Μιλουτίνοφ, Κιμ Τιλί και το Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος ανήμερα των 23ων γενεθλίων του υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, καθώς υπέστη προ ημερών ρήξη πρόσθιου χιαστού. Η εγχείρηση κρίθηκε επιτυχημένη και πλέον μετράει αντίστροφα για την έναρξη της αποθεραπείας του, με την επάνοδό του στα παρκέ να υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ