17 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Εκτός με Ίκαρους Τρικάλων Μπάλλας-Τσιτσώνης

Η Νικόπολη Πρέβεζας έχει δύσκολο έργο κόντρα στους Ίκαρους Τρικάλων, αφού λόγω όσων συνέβησαν στο Πολύκαστρο και το παιχνίδι με τον Εύαθλο, οι Χρήστος Μπάλλας και Κωνσταντίνος Τσιτσώνης τιμωρήθηκαν και θα χάσουν τον αγώνα.

Ο αγώνας του Πολυκάστρου ανάμεσα σε Εύαθλο και Νικόπολη ήταν επεισοδιακός, καθώς όπως αναφέρει και το Gosports.gr, σημαδεύτηκε από «πολλή ένταση, διαπληκτισμούς, λάθη και αποβολές», ενώ το γήπεδο εκκενώθηκε στα 45" πριν το φινάλε, με ουκ ολίγα δελτία να κρατούνται και τρεις μόλις παίκτες από κάθε ομάδα να μένουν στο παρκέ, για να τελειώσει το ματς. Το κακό νέο για την ομάδα της Πρέβεζας, είναι η απουσία δύο πολύ σημαντικών αθλητών της την Κυριακή (29/4) κόντρα στους Ίκαρους Τρικάλων, λόγω όσων συνέβησαν στο προαναφερθέν παιχνίδι.

Ο λόγος γίνεται για τους Χρήστο Μπάλλα και Κωνσταντίνο Τσιτσώνη, που τιμωρήθηκαν με ποινή μίας αγωνιστικής και δε θα μπορέσουν να ενισχύσουν το σύνολο του Χρήστου Μυριούνη στην προσπάθεια για επιστροφή στις επιτυχίες. Κάπως έτσι, η κατάσταση γίνεται αρκετά δύσκολη, απέναντι σε μία ομάδα που «καίγεται» για αποτελέσματα, τα οποία θα της χαρίσουν την παραμονή στη Γ' Εθνική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ