19.6 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Εκτός Λεκαβίτσιους, Καλαϊτζάκης και… οπαδοί για το Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να τελειώσει αύριο (3/6) τη σειρά με το Περιστέρι, έχοντας προβλήματα με τους Λούκας Λεκαβίτσιους και Γιώργο Καλαϊτζάκη, ενώ η Αστυνομία δε θα αφήσει τους οπαδούς του αυτή την φορά να είναι παρόντες στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι (3/6, 21.00), που είναι η τρίτη της ημιτελικής φάσης των playoffs του πρωταθλήματος της Basket League, έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ σήμερα (2/6) το απόγευμα με τον Λούκας Λεκαβίτσιους να ακολουθεί το ατομικό πρόγραμμα και θεραπευτική αγωγή λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στο στήθος έπειτα από ένα χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης.

Παράλληλα, η «πράσινη» ΚΑΕ ενημέρωσε, ότι δε διαθέτει εισιτήρια για τον αγώνα αυτόν, όπως βέβαια είχε γίνει και στο πρώτο ματς των ημιτελικών. Η συγκριτική διαφορά στα δύο παιχνίδια, είναι ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην πήρε εισιτήρια στο πρώτο, λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων, αλλά οι οπαδοί του πήραν μόνοι τους κανονικά στο «Ανδρέας Παπανδρέου», ενώ τώρα η Αστυνομία είναι αποφασισμένη, να μην τους αφήσει να μπουν στο γήπεδο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ