27.3 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Εκτός και με Κόροιβο ο Μιλιένοβιτς

Με αρκετές απουσίες κύλησε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Κόροιβο. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει και γι’ αυτό το παιχνίδι στον Νέναντ Μιλιένοβιτς.

 

Ο Σέρβος γκαρντ που έχασε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια του Δικεφάλου θα παραμείνει στο Βελιγράδι μέχρι το Σάββατο όπου ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα του στον αυχένα. Η επιστροφή του πήρε μερικές αναβολές αλλά σύμφωνα με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο παίκτης θα βρίσκεται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

 

Εκτός του Μιλιένοβιτς, στο σημερινό πρόγραμμα των δύο προπονήσεων δεν συμμετείχαν ακόμη ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο Κιθ Κλάντον. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Δευτέρας αλλά πρώτου βαθμού όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε το πρωί. Άρχισε εντατικό πρόγραμμα θεραπείας και θα δοκιμάσει να μπει αύριο στο πρόγραμμα. Εκτός έμεινε σήμερα και πάλι ο Κλάντον που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

 

Photocredits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ