31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Εκτός Κίνας ο Άνταμς

Ο Στίβεν Άνταμς δεν θα δώσει τελικά το παρών στην Κίνα, για να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας.

Το μεγάλο φετινό «ραντεβού» θα δοθεί το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου στα ασιατικά παρκέ, με τους «Tall Black» να έχουν κληρωθεί στο ΣΤ’ Όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Ναντσίνγκ, μαζί με την Ελλάδα, τη Βραζιλία και το Μαυροβούνιο. Ο 25άχρονος σέντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κλήθηκε στην προεπιλογή από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Πολ Ενάρε, αλλά εν τέλει δεν θα ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Στίβεν Άνταμς έστειλε επιστολή μέσω του εκπροσώπου του στη Νεοζηλανδική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για να ενημερώσει πως δεν θα φορέσει ούτε τώρα τη φανέλα με το εθνόσημο. Άφησε, πάντως, ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενισχύσει την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, στο Τόκιο, εφόσον εξασφαλίσει τη συμμετοχή του.

«Η υποστήριξη του Στίβεν στους Tall Blacks και η διάθεσή του να παίξει για την εθνική ομάδα ήταν πάντοτε ακλόνητη. Δεν θα παίξει με την Εθνική αυτό το καλοκαίρι, αλλά θα αξιολογήσει την περίπτωση να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, μετά το τέλος της χρονιάς στο ΝΒΑ», ανέφερε το πρακτορείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, «Wasserman Media Group», στην επιστολή του. Θυμίζουμε πως ο σέντερ των «βροντών» δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στο παρελθόν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, παρά τη στενή πολιορκία των συμπατριωτών του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ