24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός Εθνική ΗΠΑ ο Ντέιβις

Ο Άντονι Ντέιβις δεν έχει στα πλάνα του τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, που θα διεξαχθεί στην Κίνα το διάστημα 31 Αυγούστου-15 Σεπτεμβρίου.

Ο 26άχρονος φόργουορντ/σέντερ θα συνεχίσει στους Λος Άντζελες Λέικερς και θέλει να προετοιμαστεί το δυνατόν καλύτερα για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του. Έτσι, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του και σύμφωνα με το Yahoo! Sports, έχει ήδη αποφασίσει να μην ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στα ασιατικά παρκέ, αλλά να δουλέψει ατομικά για να εμφανιστεί πανέτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας των «λιμνανθρώπων» κι εν συνεχεία στο νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Οι πληροφορίες, πάντως, λένε πως θα βρεθεί στις αρχές Αυγούστου στο Λας Βέγκας, για το προπονητικό καμπ της Εθνικής ΗΠΑ, προκειμένου να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «αστερόεσσας» Γκρεγκ Πόποβιτς δεν θα είναι σε θέση να τον υπολογίζει για το μεγάλο φετινό «ραντεβού». Θυμίζουμε πως οι Αμερικανοί έχουν κληρωθεί στον Ε’ Όμιλο, που θα λάβει χώρα στη Σαγκάη, με αντιπάλους την Τουρκία, την Τσεχία και την Ιαπωνία. Ο Άντονι Ντέιβις ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής δύο χρόνια μετά, το 2014, στην Ισπανία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ