16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Εκτός Εθνικής Πρίντεζης, Παπανικολάου, Κόνιαρης!

Οι τρεις εν ενεργεία διεθνείς του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης, θέτουν τον εαυτό τους εκτός Εθνικής ομάδας εξαιτίας του Ρικ Πιτίνο! Οι τρεις αθλητές έστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ, με την οποία κάνουν γνωστό ότι δεν θέλουν να παίξουν στην Εθνική, επειδή θεωρούν ότι ο Αμερικανός προπονητής τούς παραπλάνησε.

Ισχυρίζονται ότι είχαν επικοινωνήσει με τον Πιτίνο πριν αυτός συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και τους είχε διαβεβαιώσει ότι δεν επρόκειτο να δουλέψει ούτε στον Παναθηναϊκό ούτε σε κάποια άλλη ομάδα όσο αυτός θα συνεργάζεται με την ομοσπονδία για το προολυμπιακό τουρνουά. Τελικά, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά και οι τρεις διεθνείς αποφάσισαν να απέχουν από την Εθνική, επειδή, όπως λένε, δεν θέλουν να βρίσκονται στη μέση της διαμάχης μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

"Εμείς ήμασταν πάντα ενάντια στην κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ήμασταν πάντοτε παρόντες στην Εθνική ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στη μέση. Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα στο θέμα του προπονητή, εμείς δεν θα μπορούμε να είμαστε μέλη της ομάδας", αναφέρουν χαρακτηριστικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ