19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Εκτός για 10-15 μέρες ο Κουρτίδης

Ο Άρης είχε σταθεί «διπλά» άτυχος με τους τραυματισμούς των Λευτέρη Μποχωρίδη και Βαλάντη Κουρτίδη, με το δεύτερο να απουσιάζει για τις επόμενες 10-15 μέρες από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Με μερικούς μικροτραυματισμούς ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη. Ο Βαγγέλης Αγγέλου, είδε τόσο τον Λευτέρη Μποχωρίδη να υφίσταται διάστρεμμα, ενώ ο Βαλάντης Κουρτίδης είχε τραυματιστεί σε ανύποπτη στιγμή στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια μίας εκ των προπονήσεων στο Άργος Ορεστικό, με αποτέλεσμα να επιστρέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς πάντως η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία.

Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές «άσος» εξετάστηκε σήμερα (26/8) από το γιατρό της ομάδας, Νίκο Κουκουλιά και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάταση έσω θυλακοσυνδεσμικού συστήματος αριστερού γόνατος πρώτου βαθμού. Αυτό σημαίνει πως ο 17χρονος παίκτης θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης για 10-15 μέρες, με τον κόουτς Αγγέλου να μετρά δύο απουσίες προς το παρόν, χωρίς φυσικά κάποια εκ των δύο να είναι σοβαρή, ως προς την έκταση του προβλήματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ