26.2 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Εκτός από το ΝΒΑ και ΤΣΣΚΑ για Μιλουτίνοφ

Η αποκάλυψη έγινε από την ιστοσελίδα basketballsphere.com. Τι αναφέρει; Πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Οι ομάδες σχεδιάζουν ήδη την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο Σέρβος σέντερ είναι λογικό να προκαλέσει το ενδιαφέρον, μετά και τη φετινή σεζόν του, που ήταν η πιο σταθερή της καριέρας του. Ο Μιλουτίνοφ έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό με ρήτρα που αγγίζει τα 750.000 δολλάρια για το ΝΒΑ και πιο συγκεκριμένα τους Σαν Αντόνιο Σπερς που έχουν τα δικαιώματά του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Δεν υπάρχει όμως ρήτρα για την Ευρώπη, όπου ο παίκτης δεσμεύεται με τους Πειραιώτες.

Όπως είχε ξεκαθαρίσει με χιουμοριστικό ύφος άλλωστε ο ίδιος στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, γι'αυτόν στην Ευρώπη υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός και αν δεν πάρει την απόφαση -ή αν δεν πάρουν οι Σπερς την απόφαση- θα παραμείνει στην ομάδα.

Οι Σπερς φαίνεται πάντως να μην έχουν καταλήξει 100% στο αν θα κάνουν την κίνηση να ενσωματώσουν στο ρόστερ τους φέτος το καλοκαίρι τον Μιλουτίνοφ. Παρά το ότι χρειάζονται σέντερ, η ένστασή τους βρίσκεται στην ετοιμότητά του σε σχέση με το ΝΒΑ, υπενθυμίζοντας συχνά πυκνά πως "ο παίκτης έχει συμβόλαιο αυτή τη στιγμή". Η σκέψη να υπογράψουν φέτος τον Σέρβο και να τον στείλουν στην G League για ένα διάστημα ίσως είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ