20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εκτίθεται σε Μουσείο φανέλα του Κόμπι

Το Εθνικό Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας και Κουλτούρας στην Ουάσινγκτον, το οποίο ο Κόμπι Μπάιαντ είχε επισκεφτεί από την έναρξη της λειτουργίας του το 2016, εκθέτει εδώ και μερικές ημέρες, μια εμφάνιση του από τους τελικούς του 2008, ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Μπόστον Σέλτικς

Μάλιστα, τη συγκεκριμένη εμφάνιση, μαζί με ένα ζευγάρι παπούτσια, τα είχε δωρίσει ο ίδιος στο Μουσείο μαζί με ένα εκατομμύριο ευρώ. 

Η εμφάνισή του σχεδιαζόταν να εκτεθεί στην έκθεση του Μουσείου «Sports: Leveling the Playing Field», μετά και τον αναπάντεχο χαμό του «Black Mamba» στις 26 Ιανουαρίου του 2020, ωστόσο, η πανδημία καθυστέρησε την τοποθέτησή της και την έκθεσή της στο κοινό. 

Ο διευθυντής του μουσείου, ανέφερε ενδεικτικά: «Η συνεισφορά του Κόμπι εντός κι εκτός παρκέ ήταν αξιοσημείωτη. Έκανε δωρεές στο μουσείο μας, αντιλαμβανόταν τη σημασία που έχει αυτό το μουσείο στη χώρα και σε όλο τον κόσμο. Θα είχαμε κάνει αυτή την κίνηση τον Μάρτιο, ο covid-19 δεν μας το επέτρεψε, τώρα όμως είναι η τέλεια στιγμή για να τιμήσουμε τη μνήμη του». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ