17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Εκτέλεση από τον Ρόμπερτσον με εννέα τρίποντα! (vids)

H Ομπραντόιρο βρήκε τη... δύναμη πυρός της στο πρόσωπο του Κάσιους Ρόμπερτσον και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Σαραγόσα. Το τελικό 102-91 ήρθε με τον Καναδό γκαρντ να μετρά... πόντους με 9/13 τρίποντα!

Πάντως ρεκόρ δεν έκανε, αφού αυτό παραμένει σε ελληνικά χέρια. Ο Κώστας Βασιλειάδης με την Ομπραντόιρο και μάλιστα απέναντι στη Σαραγόσα και πάλι είχε ευστοχήσει σε 10 τρίποντα στις 9 Δεκεμβρίου 2018! Το ρεκόρ που έκανε είναι αυτό των περισσότερων πόντων σε έναν αγώνα στην ιστορία της ομάδας με τους 37 που σημείωσε.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν προς το τέλος της τρίτης περιόδου πως θα έφταναν σε μια ιδιαίτερα εύκολη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είπαν να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια. Η αντεπίθεσή τους τους οδήγησε στο επιμέρους 28-13 στην τέταρτη περίοδο με ένα λεπτό για το τέλος του αγώνα.

Η Ομπραντόριο άντεξε και έφτασε στη νίκη με τον Ρόμπερτσον να έχει σιγήσει, αλλά τον Μπιρούτις να κάνει το δικό του καλό παιχνίδι στη σκιά του Καναδού με 19 πόντους και εννέα ριμπάουντ. Ο Ρόμπερτσον μπορεί να μέτρησε 9/14 τρίποντα, αλλά δεν τα πήγε το ίδιο καλά στα δίποντα όπου είχε 1/7! Είχε ακόμη τέσσερα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ σε 32'07''.

Για τη Σαραγόσα που βρίσκεται στο 4-11 πλέον ο Ντίλαν Ένις σημείωσε 29 πόντους με 5/9 τρίποντα και ο Μπαρέιρο πρόσθεσε 19 και επτά ριμπάουντ.

(ACB Photo / A. Baúlde)

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ