21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Λαμπ και Μιλόσεβιτς «εκτέλεσαν» τον Κολοσσό

Το Λαύριο νίκησε 74-70 τον Κολοσσό σ' ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Basket League.

Με αυτό το ροζ φύλλο αγώνα, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη -ο οποίος έκανε χειρουργική επέμβαση μεσοβδόμαδα και την ομάδα κοουτσάρισε ο Σάκης Παραλίκας- ανέβηκε στο 3-3, την ώρα που οι Ροδίτες έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη μέχρι τώρα.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν στο 10' με διαφορά πέντε πόντων (19-14). Ωστόσο το δεύτερο δεκάλεπτο ανήκε στο Λαύριο που μπόρεσε να κυριαρχήσει σε αυτό το κομμάτι του αγώνα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σύνολο του Νίκου Βετούλα να προηγείται 35-34.

Και στην τρίτη περίοδο ήταν φανερό ότι δεν ήταν καμία ομάδα από τις δύο ικανή να ξεφύγει. Τα μεγάλα σουτ του Κολοσσού τον κράτησαν μπροστά στο σκορ κι έπειτα από τρεις περιόδους ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου έγραφε 55-52. Παρ' όλα αυτά το Λαύριο δεν τα παράτησε και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να επικρατήσει 74-70. 

Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΡΕΡ: Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο πολύπειρος Βόσνιος πάουερ φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός με 16 πόντους και 14 ριμπάουντ. Κομβικός και ο Ντορόν Λαμπ με 21 πόντους. Στις κρίσιμες βολές που «κλείδωσαν» τη νίκη ευστόχησε ο Νίκος Περράκης. Στον αντίποδα, ο Ιβάν Άσκα σκόραρε 16 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Σε όλα τα στατιστικά του αγώνα η ισορροπία είναι ολοφάνερη. Αυτό που... πλήγωσε τον Κολοσσό ήταν η αστοχία του στις βολές. Είχε μόλις 8/16, την ώρα που οι γηπεδούχοι με 16/22 εξασφάλισαν μία ακόμα νίκη.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ