18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εκπληξη το “διαζύγιο”, ενδιαφέρον το “μετά”

Προκάλεσε αίσθηση στους περισσότερους η μεταγραφή του Γιώργου Μπόγρη από τον Προμηθέα στην Τενερίφη, αν και δεν εξέπληξε τους πάντες. Σίγουρα συνιστά θέμα, με τον διεθνή σέντερ να αφήνει την Ελλάδα και το Eurocup για να ξαναπάρει τον δρόμο της ξενιτιάς και το BCL και τον Προμηθέα να συναινεί στην απώλεια ενός βασικού του στελέχους.


Οι παροικούντες την Πάτρα υποστηρίζουν ότι το θέμα δεν ήταν ακριβώς ξαφνικό και ότι οι δύο πλευρές είχαν αρκετό καιρό που αναζητούσαν μια τέτοια εξέλιξη αφού είχαν διαπιστώσει διαφορετική αντίληψη... της ζωής και των πραγμάτων στην σύντομη κοινή τους συνύπαρξη.


Συμβαίνουν αυτά, όπως φάνηκε και από την αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του συλλόγου χώρισαν σαν φίλοι και ενώ για το μέλλον του Μπόγρη τα ερωτηματικά δεν πρόλαβαν καν να δημιουργηθούν και ήδη ετοιμάζεται για την Τενερίφη, για τον Προμηθέα υπάρχουν μεγάλα, αφού έμεινε μόνο με τον Ελις και τον πασπαρτού Αγραβάνη στα σέντερ.


Ο,τι κι αν συνέβη που να ώθησε τους Πατρινούς να συναινέσουν σε μια κίνηση που δεν συνηθίζουν, αποδέσμευσης παίκτης και δη Ελληνα μέσα στην σεζόν, τα δύσκολα είναι μπροστά και η ενίσχυση αναγκαία. Και δύσκολη, ακριβώς επειδή μιλάμε για Ελληνα παίκτη. Οπότε μένει να φανεί πότε και πώς θα καλύψουν το κενό και αν έχουν κατά νου και άλλη "ηχηρή" έκπληξη, όπως ήταν η απόκτηση του Μπόγρη πριν λίγους μήνες. Με την προοπτική του κυπέλλου και της διάκρισης στο Eurocup μπροστά, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί με όσα κατά καιρούς έχει κάνει ο Προμηθέας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ