19.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκνευρίστηκε λόγω ελέγχου ντόπινγκ ο Γκομπέρ

Ο Ρούντι Γκομπέρ ξέσπασε εναντίον της FIBA επειδή υποχρεώθηκε να ξυπνήσει νωρίς το πρωί για να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ και έτσι δεν είχε τον χρόνο που ήθελε για να ξεκουραστεί.

Ο 27χρονος σέντερ των Γιούτα Τζαζ ξέσπασε κατά της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, μια και δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί όσο θα ήθελε μετά την πρεμιέρα της Εθνικής Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 κόντρα στη Γερμανία. Η αναμέτρηση στη Σεντζέν ήταν η τελευταία χρονικά, τη Δευτέρα (01/09), με το Γάλλο διεθνή να αργεί να κοιμηθεί λόγω της υπερέντασης. Σαν να μην έφθανε αυτό, αναγκάστηκε να ξυπνήσει νωρίτερα από ό,τι είχε υπολογίσει την Τρίτη (02/09), προκειμένου να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ, δίνοντας αίμα και ούρα, γεγονός που τον έβγαλε από τα ρούχα του και τον οδήγησε να καταγγείλει δημόσια τη διοργανώτρια αρχή μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Twitter ο Ρούντι Γκομπέρ: «Χρειάστηκε να ξυπνήσω το πρωί για να περάσω από ντόπινγκ κοντρόλ (αίμα και ούρα), το πρωινό ύστερα από αγώνα που έγινε αργά το βράδυ και άρα έπρεπε να κοιμηθώ περισσότερο. Δεν υπάρχει σεβασμός για τον χρόνο που χρειάζεται να ξεκουραστεί ένας παίκτης. Άθλιος τρόπος για να κάνεις τα πράγματα FIBA».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ