19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Εκλογές στο Ρέθυμνο

Στις 31 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες του Ρεθύμνου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, μετά τη δήλωση αποχώρησης του Ηρακλή Μανουκαράκη από τη θέση του προέδρου.

Η έκτακτη γενική συνέλευση του Δ.Σ. θα λάβει χώρα την Παρασκευή 31/08, στα γραφεία της ΚΑΕ, όπως ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς. Ο Ηρακλής Μανουκαράκης ανέλαβε την προεδρία τον Ιούλιο του 2014, αλλά εξαιτίας φόρτου εργασίας εξήγησε προ μηνός πως δεν δύναται να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα από τον προεδρικό θώκο.

Η ανακοίνωση: «Πρόσκληση των μετόχων της ανώνυμης εταιρίας «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Κ.Α.Ε.», ΑΡ.Μ.Α.Ε. 64381/06/Β/07/11 και Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 21826250000 σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Σύμφωνα με τον νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με την από 31/07/2018 απόφασή του καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρίας «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Κ.Α.Ε.» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 31η του μήνα Αυγούστου του έτους 2018 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή, και ώρα 16:00μ.μ στα γραφεία της εταιρίας στο Ρέθυμνο, επί της οδού Ηγ. Γαβριήλ, αριθμός 103-105 για συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί του παρακάτω μοναδικού θέματος:

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Οι μέτοχοι που θέλουν να πάρουν μέρος στην παραπάνω Γενική Συνέλευση, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες, πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η Γενική Συνέλευση, να καταθέσουν στο ταμείο της εταιρείας τις μετοχές τους, είτε να φέρουν στην εταιρεία απόδειξη ότι κατέθεσαν τις μετοχές τους στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα ανώνυμη τραπεζική εταιρεία, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του καταστατικού της εταιρείας. Το Διοικητικό Συμβούλιο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ