24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκλογές και αποχωρήσεις στον Άρη Πετρούπολης (pic)

Με μια νέτα τάξη πραγμάτων θα βρει τον Άρη Πετρούπολης το 2018, με το σημερινό (17/12) παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας να αποτέλεσε το τελευταίο και του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ συμφώνησε με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η ώρα μηδέν στην Πετρούπολη είχε φανεί από τις αρχές της εβδομάδας όταν αποχώρησαν από την ομάδα οι Σπύρος ΠαντελιάδηςΤάκης ΜπαζιώτηςΆρης Καράμπελας και Παναγιώτης Λιακόπουλος, λόγω προβλήματος με τις πληρωμές στην ομάδα.

Έτσι, στις σημερινές εκλογές, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες, εκλέχτηκε το νέο 12μελή ΔΣ, το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα στην πρώτη του συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών. Επίσης, ο Άρης με ανακοίνωση του ενημέρωσε για το τέλος της συνεργασίας του με τον Κώστα Παπαδόπουλο και Θάνο Κωνσταντόπουλο : «Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με το τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας. Ευχαριστεί τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Θάνο Κωνσταντόπουλο για τις υπηρεσίες τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ