13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εκλογές ΕΟΚ: Το Πρωτοδικείο απέρριψε όλες τις αιτήσεις!

Μια απόφαση... Πυθίας έβγαλε σήμερα το Πρωτοδικείο Αθηνών για την περίφημη πια υπόθεση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, απορρίπτοντας όλες τις αιτήσεις διορισμού νέας διοίκησης για να οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές.

Το μεγάλο θέμα που δημιουργείται, είναι ότι κατά τη χθεσινή συζήτηση των ασφαλιστικών, μεταξύ των αιτησεων που κατατέθηκαν και σήμερα απορρίφθηκαν, ήταν και δύο που ουσιαστικά συνηγορούσαν στην παραμονή της υπάρχουσας διοίκησης. Μία από 21 σωματεία που είχαν κερδίσει το δικαίωμα ψήφου και μία από τον Τάκη Μπαλτάκο εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό.

Στο σάιτ της ΕΟΚ μετά την ανακοίνωση της απόφασης Πρωτοδικείου αναρτήθηκε η εξής ανακοίνωση:

Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε σήμερα όλες τις αιτήσεις περί διορισμού νέας προσωρινής διοίκησης. Μετά ταύτα η υφιστάμενη Προσωρινή Διοίκηση με πρόεδρο τον Γ. Βασιλακόπουλο θα πράξει τα προβλεπόμενα για τη διεξαγωγή νόμιμης και δημοκρατικής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογών. 

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να μαθευτεί ακριβώς το τι γράφει η απόφαση του Πρωτοδίκη, πάντως τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουν μια συνολικά απορριπτική απόφαση από αυτόν και μια επίσημη ανακοίνωση από την ΕΟΚ ότι η υπάρχουσα διοίκηση συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις προς τις εκλογές

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ