22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εκλογές ΕΟΚ: Νέα απόρριψη στο αίτημα αλλαγής της προσωρινής διοίκησης

Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε για μία ακόμα φορά αιτήματα αλλαγής της υπάρχουσας προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ. Τη νέα προσφυγή είχαν κάνει τρία σωματεία εκ μέρους της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα και στην εκδίκαση της υπόθεσης, πρόταση προσώπων για την περίπτωση νέας διοίκησης είχαν καταθέσει οι παρατάξεις Φασούλα και Λιόλιου.

Ουσιαστικά μετά την προηγούμενη απόφαση, όταν και είχε απορριφθεί επτά προτάσεις διορισμού νέας διοίκησης μετά την αναβολή των εκλογών της 30ης Μαϊου, υπήρχαν αυτοί που θεωρούσαν ασαφές το αν αυτό συνεπάγεται συνέχεια της προηγούμενης προσωρινής διοίκησης.

Ετσι προέκεψε η νέα προσφυγή, με τον Πρωτοδίκη να δικαιώνει την πλειοψηφία της, που συγκροτείται από μέλη της διοίκησης Βασιλακόπουλου και του συνδυασμού που ουσιαστικά επιδιώκει να αποτελέσει τη συνέχειά του, του υποψήφιου πρόεδρου Αγγελου Παπανικολάου.

Κατόπιν και της σημερινής απόφασης, ισχύει η προχθεσινή ανακοίνωση της συγκεκριμένης πλειοψηφία που συνεδρίασε χωρίς την παρουσία μελών από τις παρατάξεις Φασούλα και Λιόλιου και αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών στις 12 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, αν το επιτρέπουν και οι υγειονομικές διατάξεις εκείνη την εποχή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ