23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εκλογές ΕΟΚ: Η διοίκηση αγνοεί το απαγορευτικό και πάει για Λεωφόρο!

Τα κωμικοτραγικά των εκλογών της ΕΟΚ δεν έχουν τελειωμό. Λίγες ώρες μετά το απαγορευτικό που βγήκε από την Πολιτική Προστασία, με καταγγελίες για την πλειοψηφία της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, αυτή επιμένει ότι θα κάνει κανονικά τις εκλογές στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή.

Επικαλείται την απόφαση του Πρωτοδικείου που νομιμοποίησε αυτή αυτή τη διοίκηση ορίζοντας στόχος της να κάνει τις εκλογές εκείνη την ημέρα. Παραβλέπει τη σημερινή εξέλιξη, λέγοντας ότι χρειάζεται νέα δικαστική απόφαση για να ακυρώσει τις εκλογές.

Επί της ουσίας βέβαια, δεν διευκρινίζεται αν ο Πρωτοδίκης έπρεπε να προβλέψει και τα διαδικαστικά πέρα από το να διατάξει τη διενέργεια εκλογών. Και αν κατ' επέκταση οι αρμόδιοι για τα θέματα πανδημίας, δεν έχουν λόγο στα πρωτόκολλα που πρέπει να τηρηθούν.

Οπως και να 'χει, βλέπουμε μια διοίκηση αποφασισμένη να πάει στη Λεωφόρο και να στήσει κάλπες για την Κυριακή και μια Πολιτεία που έκανε σαφές ότι θα το απαγορέψει και μένει να δούμε αν θα το κάνει και... σαφέστερο ή θα έχουμε ακόμα πιο περίεργες σκηνές την Κυριακή.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ