18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εκκίνηση με Διαμαντάκο ο Αρης!

Την πρώτη διέξοδο από τα πολλά και σοβαρά προβλήματα του Αρη, αναμένεται να αποτελέσει ο Γιώργος Διαμαντάκος και σίγουρα είναι σημαντική και για ουσιαστικούς και για... ψυχολογικούς λόγους. Ο 24χρονος πανύψηλος (2,14) σέντερ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, ο οποίος θέλει να πετύχει δύο πράγματα. 

Να αρχίσει τις μεταγραφές με έναν καλό Ελληνα παίκτη, ο οποίος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με ουσιαστική προσφορά στον Ηφαιστο και κυρίως να δείξει ότι υπάρχει ζωή στον Αρη.

Υπάρχει και μία ακόμα προέκταση. Η λογική λέει ότι για να προχωρήσει μια μεταγραφή, υπάρχει τουλάχιστον η έγκριση, αν όχι η επιθυμία, ενός συγκεκριμένου προπονητή. Αρα δεν αποκλείεται στον Αρη να έχει τρέξει με ουσιαστικές εξελίξεις και αυτό το θέμα.

Τέλος, σε περίπτωση που επιτευχθεί η συμφωνία, ο Γουλιέλμος θα έχει πείσει και κάποιον άνθρωπο προφανώς με εγγυήσεις, άρα θα έχει κάνει μια αρχή για την συνέχεια.

Βέβαια, τα προβλήματα μοιάζουν με βουνό μπροστά στην όποια μεταγραφική κίνηση. Ο Αρης χρωστάει σε αναρίθμητους ξένους, οι μεταγραφές είναι μπλοκαρισμένες, φως στην άκρη του τούνελ δεν φαίνεται και κανείς δεν μπορεί να παρασυρθεί από μια μεταγραφή, αν τελικά γίνει. Μπορεί όμως να ελπίζει και να περιμένει,



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ