18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Εκεί, όπου άρχισαν όλα» (pic)

Οι φήμες περί... γάμου μεταξύ Κέι Σι Ρίβερς και Ρέτζιο Εμίλια φαίνεται να έχουν υπόσταση, με τον Αμερικανό να ταξιδεύει στην Ιταλία πιθανότατα για χάρη της.

Η επιστροφή του Κέι Σι Ρίβερς στη δράση είναι γεγονός. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που από το καλοκαίρι δεν είχε βρει ομάδα, μετά το κακό δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στον Παναθηναϊκό, που οφειλόταν σε σημαντικό βαθμό σε ένα πρόβλημα στον ώμο του, το οποίο εμπόδιζε τη μηχανική στο σουτ του, αναμένεται να βρεθεί ξανά στα παρκέ, με τη Ρέτζιο Εμίλια μάλλον να τον έχει πείσει να φορέσει την φανέλα της.

Η ιταλική ομάδα, που αυτή τη στιγμή αναζητεί την ανατροπή μίας κακής κατάστασης, που έχει φέρει το ρεκόρ 2-6 στο πρωτάθλημα, ψάχνει μία «βόμβα», που θα αλλάξει τα δεδομένα, και ο Αμερικανός μοιάζει να είναι ιδανική περίπτωση. Ο Ρίβερς, μάλιστα, δημοσίευσε ιστορία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου αναφέρει πως επιστρέφει στον τόπο, όπου άρχισαν όλα για τον ίδιο.

Ο έμπειρος «άσος», φυσικά, αναφέρεται στην Ιταλία, καθώς είχε ξεκινήσει εκεί την καριέρα του από τη Λατίνα το 2009, στην αντίστοιχη Α2, μην έχοντας καταφέρει να επιλεγεί από κάποια ομάδα στο ντραφτ του ΝΒΑ. Τα κόκκινα γράμματα, επίσης, μάλλον μαρτυρούν... Ρέτζιο Εμίλια και αυτό αναμένεται, λογικά, να επιβεβαιωθεί πολύ σύντομα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ