17.3 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Εκεί που ξεκίνησαν όλα για Καλάθη (pic)

Στο χωριό Λύχνα της Λήμνου βρέθηκε ο Νικ Καλάθης, με αφορμή την παρουσία του Παναθηναϊκού στο νησί για τον εκτός έδρας αγώνα του με τον Ήφαιστο.

Οι «πράσινοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τους νησιώτες τη Δευτέρα (21/01, 15.30) στο «Νίκος Σαμαράς» της Μύρινας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League, με τον 29χρονο γκαρντ να επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του. Ο Νικ Καλάθης έλκει την καταγωγή του από τα Λύχνα, εκεί όπου γεννήθηκε ο παππούς του, Βασίλης, πριν μεταναστεύσει σε ηλικία 21 ετών στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, στις αρχές της δεκαετίας 1920 είχε διατελέσει και πρόεδρος της Παλλημνιακής Αδελφότητας «Ήφαιστος». Ο νεότερος γιος του, Γιάννης, παντρεύτηκε και μετακόμισε στο Κάσελμπερι της Φλόριντα κι εκεί γεννήθηκε ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο Νικ Καλάθης δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον τόπο που έλκει την καταγωγή του και να βγάλει αναμνηστική φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, στο σχόλιό του μέσω Instagram έγραψε στα αγγλικά: «Εκεί που ξεκίνησαν όλα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ