17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Η άνοδος του Πελασγού (pics)

Πρωταθλητής ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στους Εφήβους είναι ο Πελασγός, με την ομάδα από τη Μεγαλόπολη να κερδίζει στην Τέντα με 55-37 την Καλαμάτα '80 και να δείχνει πως στην Αρκαδία γίνεται... κάτι πολύ καλό.

Ο Πελασγός είναι μία ομάδα με μόλις 3.5 χρόνια ιστορίας στο μπάσκετ Ανδρών και σε αυτό το διάστημα δεν έχει καταφέρει λίγα πράγματα. Έχει καταφέρει ήδη να θεωρείται μία δύναμη στην κορυφαία κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ενώ στα τμήματα υποδομών πραγματοποιείται εξαιρετική δουλειά, κάτι που εξαργυρώθηκε με τίτλο στο πρωτάθλημα Εφήβων, όπου η ομάδα της Μεγαλόπολης θριάμβευσε επί της Καλαμάτας '80 με 55-37, στον τελικό που διεξήχθη στην Τέντα.

Με την παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας, που ήρθαν από τη Μεγαλόπολη, οι παίκτες του Γιώργου Τσατσουλή είχαν πιο «καθαρό» μυαλό στις αποφάσεις τους, κάτι που φαίνεται άλλωστε και στο τελικό σκορ, για να πάρουν τον τίτλο. Ο σύλλογος από την Αρκαδία έφτασε άξια στον τίτλο και τις εντυπώσεις κερδίζουν οι στιγμές μετά το παιχνίδι, με τους αθλητές των δύο ομάδων αγκαλιασμένους, σε ένα ματς όπου παρευρέθη και ο νέος πρόεδρος της Ένωσης, Σταύρος Κουκάκης.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες, από τον φακό του Παναγιώτη Μουστάκη:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ