21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εισιτήρια και διαρκείας εν όψει Δούκα

Κάλεσμα στους φιλάθλους τους, να γεμίσουν το κλειστό της Περιβόλας στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Δούκα, απηύθυνε ο Απόλλωνας Πατρών.

Οι «μελανόλευκοι» θα δώσουν το Σάββατο (14/10, 17.00) τον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με τους παίκτες του περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους. Τα εισιτήρια θα τεθούν από την Τετάρτη (11/10) σε κυκλοφορία και τιμώνται προς πέντε και δέκα ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Προσκλητήριο απευθύνει η διοίκηση του Απόλλωνα Carna στους Πατρινούς φιλάθλους, να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΣΕ Δούκα, το ερχόμενο Σάββατο 14 Οκτωβρίου (17:00). Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από αύριο και θα γίνεται από τα εξής σημεία:

-Στο κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης», Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου, τις μέρες και ώρες λειτουργίας καταστημάτων (το Σάββατο 14/10 μέχρι τις 12 το μεσημέρι).
-Από τα γραφεία του Συλλόγου στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα καθημερινά (9.00-13.00).
-Από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του παιχνιδιού (από τις 15:00).

Θα ισχύσουν οι παρακάτω τιμές των εισιτηρίων:
-Στην κερκίδα «Α» τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ.
-Σε όλες τις υπόλοιπες κερκίδες του γηπέδου («Β», «Γ», «Δ») τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ.

Επίσης, οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να προμηθευτούν κάρτα διαρκείας του Απόλλωνα Carna μετά από το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, θα πρέπει να κρατήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου ώστε να τους αφαιρεθεί η αξία του από το τελικό ποσό. Από αύριο θα ξεκινήσει και η παραλαβή των καρτών διαρκείας για τους φιλάθλους που έχουν κάνει κράτηση. Οι κάρτες θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του Συλλόγου στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα καθημερινά (9.00-14.00) και Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή το απόγευμα (18.00-20.30). Λεπτομέρειες για την είσοδο (θύρα) των κατόχων καρτών διαρκείας στο γήπεδο θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ